Blog

Feesten in het Goed van Gothem

Gelegen in het landelijke Horpmaal tussen de fruitbomen kan je de gerenoveerde vierkantshoeve het Goed van Ghotem vinden. Vroeger ook bekend als Hoeve Renwa.

Het Goed beschikt over twee polyvalente zalen waarvan één met schitterende booggewelven. Beide zalen zijn geschikt voor allerhande gelegenheden zoals bedrijfsfeesten en trouwfeesten.

De mooie binnenkoer als ook de tuin met prachtig uitzicht over de fruitstreek behoren tot het idyllisch kader van het Goed van Gothem.

 Adres:Haspengouwlaan 5
3870 Horpmaal, België
 E-mail (info):stephanie@goedvangothem.be
 URL:http://www.goedvangothem.be”

Faciliteiten

Als eerste is er de tiende schuur opgetrokken in een typische hoevestijl met bakstenen, houten steunen en een centrale zuil. Een balkon op de eerste verdieping geeft een prachtig zicht op de feestzaal. Verder beschikt deze zaal ook over eigen sfeerverlichting. Hierdoor kan de zaal in een oogwenk omgetoverd worden tot één van de meest unieke feestzalen!

Daarnaast is er nog de kapittelzaal met authentieke booggewelven steunend op kalkstenen pilaren. Deze zaal werd tot in de 20ste eeuw door religieuzen gebruikt. Na renovatie biedt de zaal echter plaats aan zo’n 70 personen zittend of 150 personen rechtstaand.

Bijkomend beschikt het Goed van Gothem over een aparte ruime inkomhal met vestiaire, toilet voor rolstoelgebruikers, ruime parking en WiFi.

Mogelijkheden

De rechthoekige feestzaal biedt de mogelijkheid om een dansvloer in het midden op te bouwen voor de dubbele deuren.

Hier kan je dan kiezen voor een truss van vier meter met vier led-lampen. Om de zaal ook in de breedte te vullen kan je twee bewegende lampen toevoegen.

Sfeerverlichting is voldoende aanwezig in de zaal zelf. Maar helaas kan deze niet op de muziekinstallatie aangesloten worden.

De akoestiek van de zaal is erg goed. Het Goed van Gothem kan dan ook probleemloos voorzien worden van geweldig geluid. Maak je gebruik van de kapittelzaal? Dan kan Maarten ook hier luidsprekers voorzien die aangesloten zijn op de discobar in de feestzaal.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Meer informatie over Maarten als dj voor je bedrijfsfeest of trouwfeest in het Goed van Gothem.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in …