Blog

Feesten in Kaai 16, Hasselt

PERSONEELS- & TROUWFEESTEN IN HASSELT

De gerenoveerde meelfabriek op Kaai 16 langs het Albertkanaal in Hasselt is een uniek decor voor ieder trouwfeest of personeelsfeest. De unieke industriële sfeer zorgt voor een eigentijdse maar moderne uitstraling en biedt tal van mogelijkheden om bedijfs- en trouwfeesten in Hasselt op een eigen manier vorm te geven.

Met twee zalen is de locatie goed voor een totale oppervlakte van maar liefst 1271 vierkante meter of 1150 gasten. Daarnaast is er voldoende parking voorzien naast en rondom het gebouw. Bij grote events is bovendien ook een shuttle-dienst mogelijk.

 Adres:Scheepsvaartkaai 16a
3500 Hasselt, België
 E-mail (info):info@kaai16.be
 URL:http://www.kaai16.be

FACILITEITEN

De Foyer bestrijkt een oppervlakte van maar liefst 521 vierkante meter verdeeld over twee niveau’s. Het plafond van het lager gelegen niveau loopt gelijk met de top van de graansilo’s. Daardoor krijg je een enorme grote open ruimte maar ook nog eens perfect zicht op de grote graansilo’s.

De afwerking met dimbare leds en grote gouden lichtkoepels maken van het geheel een unieke locatie die bovendien een luxueuze sfeer uitademt. De bruine lederen chesterfield zitbanken zetten deze luxueuze sfeer alleen maar extra in de verf en maken het geheel compleet voor een onvergetelijke trouwfeest-ervaring in Hasselt.

Naast de Foyer beschikt Kaai 16 ook nog de Black Box. Deze ruime zaal van 750 vierkante meter is dan weer geschikt voor grote presentaties. Tot slot is er aan de achterzijde nog een terras van 80 vierkante meter dat bij mooi weer alleen maar aan te raden is.

Mogelijkheden

De grote open ruimte geeft een geweldige akoestiek en kan probleemloos voorzien worden van uitstekend geluid. Door de opdeling in twee niveau’s kan je bovendien op het hoger gelegen niveau een rustiger zitgedeelte creëren.

De in het plafond bevestigde kabelgoten zijn uitermate geschikt voor het bevestigen van lampen en het verstoppen van kabels. Kortom, geen storende kabels en geen zware lichtbrug. Bovendien maakt het een mooie verdeling van de lampen over de volledige lengte én breedte van het plafond mogelijk.

Omdat er een goede samenwerking is tussen Kaai 16 en Maarten’s favoriete verhuurfirma S2 Rent, is in deze feestzaal in Hasselt voor bedrijfs- of huwelijksfeesten bijna alles mogelijk.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Kaai 16 biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk personeels- of trouwfeest in Hasselt. De moderne en industriële sfeer, veelzijdige locatie, en centrale locatie maken deze locatie de perfecte keuze voor jouw droombruiloft of spetterend bedrijfsfeest. Met aangepaste belichting en een discobar die perfect in dit kader past is de match met Kaai 16 perfect. Ontdek wat Kaai 16 en DJ Maarten Provo voor jouw bedrijfsfeest of trouwfeest inkunnen betekenen en plan vandaag nog jouw onvergetelijke feest!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in …