Blog

Kasteel van Terhulpen: Sprookjeshuwelijk in een Historische Oase

Het Kasteel van Terhulpen, ook bekend als Château La Hulpe is gelegen op een uitgestrekt domein nabij Brussel. Dit kasteel van neorenaissance-architectuur is een droomlocatie voor elk bruidspaar dat een sprookjeshuwelijk in België wenst. Bovendien biedt het Kasteel van Terhulpen niet alleen een prachtige achtergrond voor jullie grote dag, maar ook een rijke geschiedenis en adembenemende natuur.

De Magische Omgeving van Kasteel Terhulpen

Het Kasteel van Terhulpen, omgeven door een uitgestrekt park met indrukwekkende vijvers en landschapstuinen, straalt een ongeëvenaarde romantiek uit. Het domein is ideaal voor zowel de huwelijksceremonie als voor onvergetelijke fotomomenten. Het weelderige groen en de schilderachtige waterpartijen bieden een feeërieke setting. De serene en natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat elke hoek van het terrein perfect is voor zowel intieme momenten als grootse festiviteiten.

 Adres:Chaussée de Bruxelles 111
1310 La Hulpe, België
 E-mail (info):info@chateaudelahulpe.be
 URL:https://chateaudelahulpe.be
Het Kasteel van Terhulpen met de prachtige groen tuin ervoor.

Faciliteiten

Het Kasteel van Terhulpen, gebouwd in de 19e eeuw, is een toonbeeld van architecturale pracht en praal. Met rijk versierde zalen, imposante trappen en sierlijke raampartijen biedt het kasteel een luxueuze en elegante setting voor zowel de huwelijksplechtigheid als avondfeest. Het interieur van het kasteel, met zijn historische charme en moderne voorzieningen, biedt een unieke combinatie van comfort en grandeur voor jullie speciale dag.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, is Kasteel Terhulpen ook voorzien van diverse faciliteiten om jullie huwelijksdag perfect te laten verlopen. Van ruime zalen voor het diner en de receptie tot charmante hoekjes voor een meer intieme viering, het kasteel biedt een veelheid aan mogelijkheden om aan alle wensen te voldoen.

Mogelijkheden in Kasteel Terhulpen

Bij het plannen van je feest in Kasteel Terhulpen, is het interessant om de ruimtes optimaal te benutten. Een tip is om het avondfeest te houden in de inkomhal en de discobar langs de majestueuze trap te positioneren. Dit zorgt niet alleen voor een indrukwekkende entree, maar creëert ook een natuurlijke scheiding tussen twee ruimtes. Één voor het bruisende feest en een tweede aangrenzend salon met bar voor een rustigere sfeer, ideaal om te ontspannen en terwijl van een drankje te genieten.

Omdat de beperkte oppervlakte van de inkomhal beperkt is, heeft de compacte lichtopstelling de voorkeur. Een enkel statief aangevuld met losse lichtelementen, strategisch geplaatst aan beide zijden van de hal. Deze opstelling maximaliseert niet alleen de beschikbare ruimte, maar zorgt ook voor een sfeervolle en uitnodigende entree.

Een opstelling van de discobar in het kasteel van Terhulpen langs de majestueuze trap.

Daarnaast leent de opstelling zich perfect voor het gebruik van intelligente verlichting. Deze lichten, aangevuld met rook, kunnen de ruimte prachtig vullen en bijgevolg een betoverende en dynamische ambiance creëren. Perfect voor een onvergetelijke feestervaring in het kasteel van Terhulpen.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Kasteel Terhulpen, met zijn rijke geschiedenis en prachtige natuur, is ongetwijfeld een van de meest schilderachtige en romantische huwelijkslocaties in België. Gelegen nabij Brussel, combineert het kasteel een adembenemende omgeving met historische charme, luxe en moderne elegantie. Daarmee is het de ideale keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een unieke en feeërieke locatie voor hun grote dag.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in …