Blog

‘t Kiezelhuys, Kermt

Het Kiezelhuys staat in het collectieve geheugen van elke Hasselaar gegrift als Salons Van Dijck, een exclusief restaurant met een stijlvol karakter. Bij de renovatie in 2013 werd dit stijlvolle karakter behouden en voorzien van een hedendaagse toets. Hiermee wordt de tradatie van culinaire verwennerij, door sterrenchef Roger Souvereyns in gang gezet, voortgezet.

Wil je voor je reservatie al eens weten wat je zal krijgen, dan kan je er elke zondag terecht voor een brunch.

 Adres:Lummense Kiezel 19
3510 Kermt, België
 E-mail (info):info@kiezelhuys.be
 URL:http://www.kiezelhuys.be

Feestzaal ’t Kiezelhuys

Het Kiezelhuys biedt je een stijlvolle, gezellige locatie voor een onvergetelijk feest. Het professioneel team verwelkomt je graag. Sfeer, kwaliteit, een optimale service en oog voor detail staan steeds centraal.

Klein maar fijn of groot met alles erop en eraan: het Kiezelhuys is de ideale plek voor feesten en events van 30 tot 230 personen.

Bij mooi weer is de tuin bovendien de plaats bij uitstek voor een gedroomde huwelijksceremonie!

Mogelijkheden

De indeling van de rechthoekige zaal maakt dat je in het Kiezelhuys tegelijkertijd een bonkende dansvloer en een rustiger lounge-gedeelte kan creëren. Voor bepaalde feesten kan dit interessant kan zijn.

De feestzaal zelf beschikt over allerhande decoratie om de zaal stijlvol aan te kleden maar sfeerverlichting en luidsprekers voor een avondfeest zijn er niet.

Voor de discobar kan je kiezen voor een truss van vier of zes meter met respectievelijk vier of zes led-lampen. Heb je meer dan 150 gasten dan is het interessant om ook uplighting te voorzien, zo kan je de dansvloer uitbreiden naar andere delen van de feestzaal.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Meer informatie over Maarten als dj voor je bedrijfsfeest of trouwfeest in het Kiezelhuys.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in …