Blog

la Jouissance

La Jouissance is een gerenoveerde hoeve gelegen in het rustige Montenaken op 30 min. van Hasselt en Leuven. Het poortgebouw, de aanpalende schuur en de schuur op het binnenerf dateren van 1651. De voormalige tiendeschuur (nu de feestzaal) dateert van eind 18e eeuw. Het woonhuis en het ‘hoekhuisje’ dateren van 1851 en 1850.

Alle ingrediënten, alsook de wijnen, worden bewust geselecteerd en op elkaar afgestemd. Alle bereidingen zijn huisgemaakt en op basis van verse producten. Voor meer informatie kan je terecht op de website van la Jouissance.

 Adres:Marktplaats 11
3890 Montenaken, België
 E-mail (info):info@lajouissance.be
 URL:http://www.lajouissance.be

Faciliteiten

De feestzaal zelf is opgetrokken in een typische hoevestijl met bakstenen, houten steunen en twee zuilen. Op het gelijkvloers is naast een bar ook een gehandicaptentoilet. De overige toiletten zijn op de eerste verdieping.

Naast de feestzaal is er ook een ruime binnenplaats die zich bijvoorbeeld perfect leent voor een ceremonie of tot het plaatsen van een tent om de capaciteit van de zaal uit te breiden.

Verder is er op de marktplaats voldoende parkeerplaats en kan gebruik gemaakt worden van de nabijgelegen Steps-kapel voor het voltrekken van een kerkelijk huwelijk.

Tot slot beschikt la Joussiance nog over draadloos internet en twee gastenverblijven voor twee en vier personen.

Mogelijkheden

De rechthoekige feestzaal leent zich perfect voor het opstellen van de discobar tegen de achterste muur over de volledige lengte van de zaal. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een truss van 8M met zes led-lampen en twee bewegende lampen.

Wil je sfeerverlichting in de zaal zelf, dan kan je de houten zuilen bekleden met kerstlampjes of kerstlampjes spannen tussen de houten zuilen. Bijkomend kan je ook de muren in de zaal aan weerszijden oplichten met zes led-lampen.

La Jouissance beschikt zelf over een Bose-geluidssysteem met basmodules die uitermate geschikt zijn om de volledige feestzaal te vullen met geweldig geluid. Boek je Maarten als DJ voor een feest in la Jouissance, dan krijg je € 200 korting op de prijs vermeld op de prijzenpagina.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Meer informatie over Maarten als dj voor je bedrijfsfeest of trouwfeest in la Jouissance.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in …