Blog

Trouwfeesten in Martin’s Rentmeesterij Bilzen

Ben je op zoek naar een prachtige locatie voor jouw huwelijksfeest in Bilzen? Dan is Martin’s Rentmeesterij zeker de moeite waard om te overwegen. Dit historische gebouw uit de 13e eeuw biedt een idyllische setting voor jouw speciale dag. Het is de perfecte locatie wanneer je op zoek bent naar iets unieks en romantisch voor je trouwfeest.

Martin’s Rentmeesterij is gelegen in een prachtig gerestaureerd 13e-eeuws kasteel. Het biedt een unieke en romantische sfeer voor jouw trouwfeest.

Droom je van een intiem en gezellig feest of een groot en spectaculair evenement? Martin’s Rentmeesterij heeft alles wat je nodig hebt om jouw droombruiloft te realiseren.

 Adres:Kasteelstraat 2
3740 Bilzen, België
 E-mail (info):mrm@martinshotels.com
 URL:https://www.martinshotels.com
Mensen dansen op een trouwfeest in Martin's Rentmeesterij, Bilzen.

FACILITEITEN

De locatie biedt diverse ruimtes, zoals de authentieke schuur, de binnenplaats en het terras die allemaal kunnen worden aangepast aan jouw wensen. De zalen zijn prachtig ingericht met oog voor detail en bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Martin’s Rentmeesterij is ook een warm, gastvrij hotel om de perfecte huwelijksnacht door te brengen. Als hotel beschikt het dan ook over alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een professionele keuken, een volledig uitgeruste bar en een groot parkeerterrein.

Bij Martin’s Rentmeesterij begrijpen ze hoe belangrijk jouw trouwdag is. Daarom bieden ze professionele dienstverlening en begeleiding tijdens het hele proces. Van het plannen van het menu tot het kiezen van de perfecte decoraties, het ervaren team van Martin’s Rentmeesterij staat klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw droombruiloft.

Mogelijkheden

De grote schuur geeft een goede akoestiek en kan dus probleemloos voorzien worden van uitstekend geluid. Door de discobar vooraan te plaatsen creëer je achteraan in de zaal dan weer een rustiger gedeelte waar nog een ontspannen babbel kan plaats vinden.

De bakstenen muur, houten balken en hoge plafonds maken de zaal ideaal voor het plaatsen van lampen op de vloer om deze authentieke elementen extra in de verf te zetten.

Enige minpunt, vanwege de hotelfunctie zijn de veiligheidsvoorschriften erg streng en is het gebruik van rook niet toegestaan.

Opstelling van de discobar in Martin's Rentmeesterij, Bilzen voor een huwelijksfeest.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Martin’s Rentmeesterij biedt de perfecte sfeer voor jouw trouwfeest. De historische en romantische ambiance van de locatie, de professionele dienstverlening in combinatie met een dj set aangepast aan jouw bedrijfsfeest of trouwfeest door Maarten Provo zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu kiest voor een klassieke en elegante bruiloft enerzijds of een modern en hip feest, Martin’s Rentmeesterij en Maarten Provo bieden alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in …