Blog

Wolvenbos Kapellen: Betoverende elegantie

In de wereld van huwelijksfeesten zijn er plaatsen die je meteen betoveren, en Wolvenbos in Kapellen is zo’n locatie. Gelegen in een groene oase nabij Antwerpen, biedt deze plek een perfecte mix van natuur, elegantie en exclusiviteit. Het neoclassicitische kasteel Wolvenbos werd in 1919 opgetrokken op een domein van 42 hectare in Kapellen. Sinds 2017 worden het kasteel en de Engelse tuin op het domein gebruikt als evenementenlocatie.

Kasteel Wolvenbos, verscholen in de rustige bossen van Kapellen, is een locatie die charme en geschiedenis ademt. Het domein bestaat uit een indrukwekkend landhuis, omgeven door prachtige tuinen en een sereen bos. De architectuur van het landhuis weerspiegelt de grandeur van de vroege 20e eeuw, en creëert een sfeer van tijdloze elegantie. Voor bruidsparen die dromen van een sprookjeshuwelijk is dit de ideale setting.

 Adres:Heidestraat-Zuid 107
2950 Kapellen, België
 E-mail (info):info@wolvenbos.be
 URL:https://www.wolvenbos.be
Dronefoto van Domein Wolvenbos in de zomer tijdens een trouwfeest.
De feestzaal van Kasteel Wolvenbos gedekt voor een trouwfeest.

FACILITEITEN

De Engelse tuin, een oase van groen, is ideaal voor zowel de huwelijksceremonie als voor sfeervolle fotomomenten. De mix van bloeiende planten en waterpartijen creëert een romantische setting voor de uitwisseling van geloften en biedt een prachtige achtergrond voor herinneringsfoto’s.

Wolvenbos beschikt over een feestzaal van 120 m2 die elegantie met functionaliteit combineert en ruimte biedt voor zowel intieme als grotere evenementen. De salons zijn ideaal voor kleinere groepen, lounges of speelruimtes, en voegen een persoonlijke touch toe aan uw evenement.

Drie luxueuze suites bieden een comfortabel verblijf voor het bruidspaar en naaste gasten. Deze kamers, die luxe en comfort combineren, zijn de perfecte plek om te ontspannen na de festiviteiten.

Mogelijkheden

De tuin vormt een ideale locatie voor de huwelijksceremonie. Met het ceremoniepakket geniet je van een naadloze organisatie, inclusief live-muziek of een zorgvuldig samengestelde playlist die naadloos overgaat in een muzikaal verrijkte receptie.

In de feestzaal en de diverse salons kunnen we de discobar op verschillende manieren positioneren. Dit biedt de flexibiliteit om zowel grote feestruimtes als kleinere, meer ingetogen zones te creëren, aangepast aan jullie wensen en de sfeer van het moment.

De toevoeging van uplighting is een fantastische keuze om de unieke decoratieve elementen van Wolvenbos extra te accentueren. Deze verlichting voegt een extra dimensie toe aan de ruimte, waardoor de prachtige decorstukken nog meer tot hun recht komen en een sfeervolle ambiance creëren.

Een trouwfeest in kasteel Wolvenbos met Maarten Provo.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Samengevat biedt Wolvenbos in Kapellen een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en talrijke mogelijkheden, waardoor het de perfecte keuze is voor jouw droomhuwelijk nabij Antwerpen. Of u nu een intieme ceremonie in de Engelse tuin wenst of een grootse viering in de elegante feestzaal, Wolvenbos stelt alles in het werk om jullie speciale dag onvergetelijk te maken.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in …