Een DJ voor jouw uniek bedrijfsfeest

Een organisator & DJ voor jouw bedrijfsfeest

Met Maarten als dj voor jouw bedrijfsfeest haal je naast een enthousiaste en vriendelijke dj ook een goede organisator binnen. Hij overloopt met jou op voorhand het personeelsfeest en denkt mee over de invulling ervan. Maarten laat daarbij niets aan het toeval over: van de speech van de zaakvoerder tot de achtergrondmuziek bij de receptie en het eerste nummer dat een spetterend dansfeest op gang trekt.

Of het nu gaat om techniek, uitstraling of sfeer, Maarten ondersteunt, adviseert en organiseert. Zo kan je zorgeloos van jouw personeelsfeest genieten omdat Maarten de touwtjes stevig in handen houdt.

Maarten hecht veel belang aan persoonlijk contact. Na het invullen van het aanvraagformulier maakt hij graag tijd om bij jou in het bedrijf langs te komen. Dat is niet alleen de beste manier om je bedrijfsfeest te bespreken maar ook een ideale kennismaking met de bedrijfscultuur.

De juiste DJ voor bedrijfsfeest

Met zijn typische moderne en bescheiden stijl van presenteren zonder voortdurend in de micro te roepen, creëert Maarten een fijne en uitnodigende sfeer voor je gasten zonder het personeelsfeest te overheersen. Daardoor ontstaat een ontspannen groepsgevoel en zal iedereen zich vrij voelen om een stapje op de dansvloer te wagen.

Maartens’ discobar getuigt eveneens van moderne en stijlvolle klasse, een uitstraling die perfect past bij jouw personeelsfeest. Met degelijk, kwalitatief en professioneel materiaal kan elke inkomhal, productiehal of cafetaria gevuld worden met geweldig licht en geluid.

Een gepersonaliseerde lichtshow op maat van de zaal, compleet met het bedrijfslogo maakt de ervaring niet alleen exclusief en uniek maar betekent ook dat de dansvloer tijdens het bedrijfsfeest sneller en langer vol blijft staan.

We waren verrast dat Maarten zelfs een kostuum aan had.

“We hadden niet verwacht dat hij daar kwa kleding echt zoveel op zou gelet hebben. We waren heel blij. Hij was op tijd, speelde de muziek die we gevraagd hadden en alles verliep perfect, ook de organisatie.”

Muziek

Muziek speelt natuurlijk een belangrijke rol tijdens het personeelsfeest. Maarten overloopt niet alleen welke genres en nummers je liever wel of zeker niet wil horen tijdens het bedrijfsfeest, maar ook het volume. Van rustige chill out & lounge muziek tijdens de receptie op een laag volume tot stevige beats met diepe bassen tijdens de beste dansnummers van de avond. Als DJ is Maarten in staat zich te identificeren met zijn publiek en kan hij perfect op de verwachtingen inspelen.

Hij hanteert van meet af aan transparante, all-in prijzen zonder verrassingen achteraf. Meer nog, na een eerste overleg zal duidelijk worden dat je bij Maarten uitzonderlijke waarde tegen een zeer competitieve prijs aangeboden krijgt voor jouw bedrijfsfeest.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Events Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare event professionals van België groepeert.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofevents.com.

Om van jouw volgende feest, voor het nieuwe jaar of welke andere gelegenheid dan ook, een feest te maken om nooit meer te vergeten, wacht niet tot de laatste minuut om het te plannen. Begin nu en boek de dj voor jouw bedrijfsfeest vandaag nog!