Een DJ voor je fuif

Meer dan je fuif dj

Een DJ voor je fuif boek je in de eerste plaats voor de muziek. Maarten is echter een DJ die je begrijpt en met je samenwerkt om zoveel mogelijk feestgangers in je doelgroep te bereiken. Daarom maakt Maarten reclame bij zijn vrienden, fans op zijn Facebookpagina enzovoort. Verder kan Maarten ook een professionele en aantrekkelijke affiche voor je fuif ontwerpen.

Om even samen te vatten kan je dus bij Maarten terecht voor:

  • Promotie: on- en offline
  • Ontwerpen van affiche
  • Verhuur van licht, geluid en decoratie

Licht en geluid

Maarten neemt zijn taak als Fuif DJ serieus. Daarom beschikt Maarten over een professionele set LED-lichten en luidsprekers uitermate geschikt om zelf de licht- en geluidsinstallatie voor kleine fuiven (tot 500 gasten) te voorzien. Daarenboven is de aankleding en decoratie die gebruikt wordt voor trouwfeesten uitstekend geschikt voor chiquere fuiven zoals bijvoorbeeld een galabal.

Bekijk zeker even het aanbod en de prijzen voor een dj met installatie.

Heb je iets groters gepland? Maarten maakt je graag wegwijs, geeft advies en onderhandelt een goede prijs voor de huur van een installatie.

Muziek, exact zoals jullie het willen

De reden om Maarten Provo te boeken is natuurlijk zijn muziek. De muziekspeler op de website geeft je alvast een voorsmaakje. Kon je er niet genoeg van krijgen, dan kan terecht op Mixcloud of meer lezen over de muziek in Maarten’s DJ-set.

Je zal merken dat Maarten Provo een echte all-rounder is.

Wil je het toch liever van iemand anders horen? Dan zijn goede referenties de beste reclame, deze kan je op de website terugvinden.

Alle prijsoffertes zijn 30 dagen geldig en de datum wordt tot die tijd vrij gehouden. Contacteer Maarten vandaag nog om als promotor en DJ mee te werken aan je fuif.