Creëer een exclusief en onvergetelijk trouwfeest met DJ Maarten Provo

Meer show, meer magie, meer jullie

Maarten is een trouwfeest dj die naar een unieke en exclusieve feestbeleving streeft. Je trouwfeest moet namelijk het beste feest van je leven worden. Net als jullie is een huwelijksfeest uniek en weerspiegelt het wie jullie zijn. Daarom is jullie volledige ervaring bij Maarten Provo personaliseerbaar en op maat aanpasbaar. Zo wordt het ook meer jullie feest!

Maarten gaat ook voor meer show. Speciale momenten zoals jullie eerste dans als getrouwd koppel in de verf zetten. Maar ook jullie feestzaal transformeren. Een grote feestzaal wordt met aangepaste belichting romantisch en intiem voor de openingsdans. Of een saaie feestzaal kan worden getransformeerd naar een magisch Tomorrowland. The only limit is your imagination.

ONVERGETELIJKE TROUWFEESTEN ZIJN GEEN TOEVAL. ZE WORDEN GEPLAND door DJ’s MEt Expertise en ervaring.

Maarten
De trouwfeest DJ organiseert speciale momenten tijdens het feets. Zoals dit moment waarop de bruid haar boeket weggeeft.

Plannen voor magie

Maarten begrijpt hoe belangrijk jullie feest is. Daarom wordt er niets aan het toeval over gelaten. Samen maken jullie een uniek plan om iedereen fantastische herinneringen aan deze magische dag te geven.

Een trouw dj met een sterke voorbereiding, stipte planning en overleg met andere professionals betekent voor jullie een stressvrije dag.

Vakmanschap

Maarten heeft een sterke technische kennis en is een echte innovator. Hij maakt dan ook graag gebruik van de laatste nieuwe technologie. In combinatie met zijn ervaring, talent en jullie wensen ontstaat er dan geheel volgens plan Magie.

HET WAS ECHT EEN SUPER TROUWFEEST

“De afspraken vooraf waren duidelijk en de voorbereiding goed. Heel goed gedraaid tijdens de avond, goede opbouw en heel dansbaar.”

Alle gasten hebben hun handen in de lucht op de muziek van de Trouwfeest DJ.

Een trouwfeest DJ met stijl

Met Maarten als dj voor je huwelijksfeest ben je zeker van een positieve, enthousiaste en persoonlijke service. Tijdens jullie trouw hanteert hij een moderne en bescheiden stijl van presenteren. Zonder voortdurend in de micro te roepen. Zo schept hij een fijne en uitnodigende sfeer zonder het huwelijksfeest als dj te overheersen.

Ook de afwerking en kleding stralen dezelfde moderne, stijlvolle klasse en vakmanschap uit. Kwalitatief en professioneel materiaal vult elke feestzaal met geweldig licht en geluid. Een trouwfeest met een lichtshow op maat maakt de beleving exclusief, uniek en zorgt ook langer en sneller voor een volle dansvloer.

Meer jullie, ook in de muziek

Maarten legt, meer dan de typische huwelijksfeest dj, een belangrijke klemtoon op muziek. In het bijzonder muziek die jullie leuk vinden. Naast het bespreken van al jullie wensen overloopt Maarten ook jullie muzikale voorkeuren. Bijvoorbeeld welke nummers zeker niet mogen ontbreken tijdens jullie trouw.

Zo weerspiegelt de gespeelde muziek wie jullie zijn. Meer nog, de muzikale beleving voelt elke keer opnieuw uniek aan in plaats van alweer die typische huwelijksfeestmuziek. Het publiek lezen en laten dansen op jullie favoriete muziek is Maartens missie.

En wanneer hij zich niet concentreert op de muziek? Dan werkt hij samen met de andere partners als team om jullie bruiloft ongelofelijk geweldig te maken.

Het mengpaneel een computer van de trouwfeest DJ met bijbehorende computer en op de achtergrond een band.

Maarten hanteert voor trouwfeesten van meet af aan transparante prijzen zonder verrassingen achteraf. Na de kennismaking zal duidelijk worden dat je bij Maarten uitzonderlijke waarde krijgt.

Hoe kan dat allemaal

Ontdek meer over Maartens werkwijze. Hoe jullie samen kunnen plannen voor meer show, meer magie en meer jullie. Een gedetailleerd plan voor jullie huwelijksfeest! Zo kunnen jullie vertrouwen op Maarten om dit plan tot in de puntjes uit te voeren.

DJ, decoratie voor trouwfeesten

Als trouwfeest DJ is Maarten een bron van inspiratie als het aankomt op decoratie. Naast een zee van tips kun je bij hem ook terecht voor uplighting en decoratie. Maar ook voor kandelaars, kaarsen en bloemendecoratie kun je bij Maarten terecht.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Alle prijsoffertes zijn 30 dagen geldig en de datum wordt tot die tijd vrij gehouden. Contacteer Maarten vrijblijvend als DJ voor jullie trouwfeest.