Verjaardagsfeest met DJ

Muziek, exact zoals jij het wilt!

Het belangrijkste van je verjaardag is dat jij en je gasten zich amuseren. Daarom is een professionele dj voor je verjaardagsfeest onmisbaar. Niet alleen voor jullie, maar voor iedereen!

Maarten heeft een uitgebreide muzikale kennis en kan muziek van verschillende genres over verschillende decennia naadloos aan elkaar mixen. Een maand voor het feest ontvangen je een lijst met muziek waarop je kan aanduiden welke nummers je leuk vindt, welke niet en welke er nog ontbreken.

Zo ben je zeker dat de muziek die gespeeld wordt voldoet aan jouw wensen en Maarten houdt in de gaten dat je vrienden en familie zich ook amuseren.

Een DJ op je verjaardagsfeest, sfeer gegarandeerd

Omdat verjaardagsfeesten vaak kleinschaliger georganiseerd worden en niet altijd op zaterdagen in het drukke zomerseizoen plaats vinden is het moeilijk om een vaste prijs te geven. Contacteer Maarten en aan de hand van jouw voorkeuren wordt vrijblijvend een voorstel op maat uitgewerkt tegen een interessante prijs.

Wil je graag alles erop en eraan: rookeffecten, bewegende lichten, een projector voor je babyfoto’s en micro’s voor het bijpassende commentaar. Of houd je het liever klein: enkel achtergrondmuziek, zonder lichteffecten maar tegen een voordelige prijs. Alles kan!

Boek dit jaar eens een DJ voor je verjaardagsfeest en maak er een groots feest van zodat niemand volgend jaar nog je verjaardag vergeet.

DJ Verjaardagsfeest

Tips voor een geslaagd zomers verjaardagsfeest

Bij mooi weer is een tuinfeest met barbecue de onbetwiste winnaar. Vraag je gasten om in aangepaste kledij te komen, zoals Hawaii-hemden en sombrero’s, en je hebt een feest!

Een zwembad, zandbak, fruitige cocktails, tropische decoraties en een discobar met zwoele, zomerse beats in open lucht maken het zomergevoel compleet.

Waterdichte boxen en lichtgevende tenten zorgen zelfs bij regenval toch nog voor een geslaagd feest.

Om van je volgende verjaardagsfeest een feest te maken om nooit meer te vergeten, wacht niet tot de laatste minuut. Begin nu en boek je verjaardagsfeest dj vandaag nog!