[OUD]Je huwelijk plannen met ervaring, begeleiding en uitzonderlijke service

Huwelijken plannen tot in het kleinste detail

Een trouwfeest plannen is niets om licht over te gaan. Daarbij komt nog kijken dat het vaak allemaal nieuw is en er geen tweede kansen zijn. Daarom staat Maarten voor een stressvrije ervaring van begin tot einde. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek overlopen we uitgebreid jullie wensen:
  • Wat is jullie visie voor het trouwfeest?
  • Wat is jullie plan voor de decoratie?
  • Hebben jullie al partners gekozen om mee samen te werken?
Vervolgens bespreken we tijdens een bezoek aan de feestzaal hoe we jullie wensen kunnen realiseren. Om niets aan het toeval over te laten overlopen jullie samen met Maarten een lijst die specifiek opgesteld werd om kleine details zoals de uitspraak van familienamen de nodige aandacht te geven.
Huwelijk Plannen
De laatste stap in het plannen van jullie huwelijksfeest vindt plaats enkele weken voor jullie huwelijk. Samen overlopen jullie de laatste wijzigingen en ook de planning een laatste keer. Zo kunnen jullie op Maarten vertrouwen om dit plan uit te voeren als het zover is. Bekijk wat klanten vonden van Maarten
Huwelijksfeest Plannen

Meer jullie, ook in de muziek

Naast het bespreken van al jullie wensen neemt Maarten ook ruim de tijd om jullie muzikale voorkeuren te overlopen. Welke nummers zeker niet mogen ontbreken tijdens jullie trouw? Welke nummers horen jullie liever niet? Op basis van jullie voorkeuren gaat Maarten aan de slag om een playlist samen te stellen die uniek is voor jullie huwelijk, met nummers die bij jullie passen. Daarna is het aan jullie om aan te duiden welke nummers jullie leuk vinden, welke niet en welke nog ontbreken. Zo hebben jullie op voorhand al een goede indruk van de muziek die er op het feest gespeeld zal worden. Op de avond zelf is het Maartens missie om het publiek te lezen en laten dansen, rekening houdend met jullie wensen.

Ceremonie

Er is geen tweede kans voor jullie om naar het altaar te wandelen. Daarom beschikt Maarten over een mobiel geluidssysteem om overal de nodige ondersteuning voor jullie ceremonie te bieden. Een krachtige luidspreker, draadloze micro’s en een degelijke mixer. Als de ceremonie gefilmd wordt kan de camera zelfs ingeplugd worden op de mixer voor een kristalheldere geluidsopname. Ook om mee jullie ceremonie te plannen heeft Maarten de nodige contacten, ervaring en uitrusting om er iets unieks van te maken. Bekijk wat klanten vonden van Maarten
Ceremonie Plannen

Dé DJ voor jouw trouwfeest

Een DJ kiezen jullie natuurlijk niet omdat hij goed kan plannen. Lees meer over de sterke punten van Maarten als DJ voor jullie Huwelijk.

Contact

Contacteer mij geheel vrijblijvend om te profiteren van deze uitstekende service en laat Maarten jullie huwelijk plannen.