Je huwelijk plannen met ervaring, begeleiding en uitzonderlijke service

Ceremonie

Een huwelijk plannen is niets om licht over te gaan. Er is geen tweede kans voor jullie om naar het altaar te wandelen. Maarten staat garant voor een stressvrije ervaring van begin tot einde.

Daarom beschikt Maarten over een mobiel geluidssysteem om overal de nodige ondersteuning voor jullie ceremonie te bieden. Een krachtige luidspreker, draadloze micro’s en een degelijke mixer. Als de ceremonie gefilmd wordt kan de camera zelfs ingeplugd worden op de mixer voor een kristalheldere geluidsopname.

Jullie huwelijk plannen met Maarten Provo garandeert jullie een stressvrije service voor de ceremonie met de nodige ervaring en uitrusting om er iets unieks van te maken.

Jullie huwelijk plannen tot in het kleinste detail

Het is wellicht de eerste keer dat jullie een bruiloft plannen en het is allemaal nieuw. Maar dat is geen probleem, het perfecte trouwfeest plannen zonder hulp is immers onmogelijk. Ik ben er om jullie te begeleiden tijdens de planning van het feest.

We beginnen met een eerste kennismakingsgesprek, daarna gaan we verder in op de details van jullie speciale avond vanaf de receptie tot het einde van het feest. Tijdens deze eerste, vrijblijvende, afspraak zoeken we samen naar antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe ziet de dag van jullie huwelijksfeest eruit?
  • Wat zijn jullie wensen?
  • Hoe laat wordt het eten opgediend?

Timing

Met de tips uit het overleg en een goede dosis creativiteit kunnen jullie samen verder het huwelijk plannen. Vervolgens wordt deze planning in een overzichtelijk schema verwerkt, zodat iedereen weet welke taken uitgevoerd moeten worden.

Om niets aan het toeval over te laten overlopen jullie samen met Maarten een lijst die specifiek opgesteld werd om kleine details zoals de uitspraak van familienamen de nodige aandacht te geven.

Tijdens het laatste overleg, enkele dagen voor jullie huwelijksfeest worden de laatste wijzigingen besproken en de planning een laatste keer overlopen. Zo kunnen jullie op Maarten vertrouwen om dit plan uit te voeren als het zover is.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

DÉ DJ VOOR JOUW TROUWFEEST

Een DJ kiezen jullie natuurlijk niet omdat hij goed kan plannen. Lees meer over de sterke punten van Maarten als DJ voor jullie Huwelijk.

contact

Contacteer mij geheel vrijblijvend om te profiteren van deze uitstekende service en laat Maarten jullie huwelijk plannen.