Goede referenties zijn de beste reclame

Mensen een onvergetelijk feest bezorgen, dat is Maartens missie. Dankzij zijn brede muziekkennis speelt Maarten muziek op maat van elk feest. Van bedrijfsfeest tot trouwfeest, Maarten zorgt ervoor dat iedereen een fantastische tijd beleeft. Tevreden gasten, dat is waar Maarten ieder feest opnieuw naar streeft. Zie hieronder de lange lijst van referenties:

Maarten hield zich stipt aan de afspraken en was zeer vriendelijk. Hij begreep en vertaalde onze wensen zeer goed in TOP DJ-set!

Ruben V. & Elke V.

Vlotte en duidelijke communicatie. Maarten komt persoonlijk langs voor overleg. Naadloze overgangen tussen de nummers en ruimte voor eigen inbreng in de playlist. Een moderne set-up met gepersonaliseerde belichting en een op maat gemaakte afspeellijst. Het was helemaal ons feest.

Els R. & Stijn V.

Maarten heeft heel goed de stijl gespeeld die we gevraagd hadden met onhoorbare overgangen en inspelend op het publiek. Ik was vooral ook onder de indruk toen je oudere rockmuziek speelde en geleidelijk terug naar techno overging zonder dat ik het gemerkt heb en heel het publiek mee kreeg! De muziekkeuze doorgeven op voorhand was goed doordacht en handig. Maarten is flexibel, kan alle stijlen aan, denkt mee na, heeft een professionele opstelling en aanpak.

Heidi B. & Nick V.

Perfect voorbereid door Maarten. Hij peilt naar wensen en interesses, waardoor je erop kunt vertrouwen dat alles precies gaat zoals jij het voor ogen hebt. Absolute zekerheid dat het top wordt!

Eddy V. & Christiane P.

Maarten kwam zijn afspraken na, draaide de muziek die wij wouden en hield rekening met het publiek. De dansvloer was altijd gevuld. Prijs/kwaliteit dik oké!

Mieke T. & Bart T.

Fantastische muziek en een vriendelijke DJ die ons feest levendig hield tot in de vroege ochtend. We hebben veel positieve reacties ontvangen. De voorbereiding was grondig en we hebben samen een geweldige playlist samengesteld. Professioneel, scherp geprijsd, en hij draaide zelfs mijn favoriete nummers van Drake. Alles was gewoon perfect!

Robin S. & Ingelise G.

Maarten heeft een professionele manier van werken en doet veel inspanning om te voldoen aan de wensen van de klant. Ons feest was top!

Tine V. & Klass M.

Maarten is een topgast, maakt goede muzikale keuzes en helemaal niet opdringering. Maarten voelt het feest goed aan en dat voelt gewoon goed aan.

Erik V. & Jessy M.

Het idee van de verzoeknummers vonden we top. De lichtinstallatie was mooi. Het was een goede mix van nieuwe en oude nummers met goede overgangen. Alles was prima in orde!

Bart H. & Laure R.

Alles was goed geregeld. Maarten wist wat hij deed zodat we ons van muziek niets moesten aantrekken.

Jelle S. & Jolien L.

We hadden een vlot contact met Maarten. Hij maakte goede afspraken, was voorbereid en er was veel ruimte voor eigen inbreng.

Yannick D. & Jolien N.

We had people on the dancefloor for the entire evening. Many of our guests complemented us on the variety of music and the good mixing. It would have been nice if we got the list of songs a bit earlier.

Simon M. & Maria C.

Toen ik voor het eerst contact had met Maarten waren mijn vragen al beantwoord voor ik ze stelde. Hij had de juiste muziek en de perfecte planning in gedachte. Ik was verrast dat Maarten zelf een kostuum had aangedaan voor ons galabal. Eigenlijk heb ik geen negatieve punten over Maarten. Hij was op tijd, speelde de muziek die ik gevraagd had en alles verliep perfect, ook op het vlak van organisatie.

Robin V.

BEN JE OOK OP ZOEK NAAR EEN DJ OM VAN JE FEEST EEN SPETTEREND SUCCES TE MAKEN?