Goede referenties zijn de beste reclame

Mensen een onvergetelijk feest bezorgen, dat is Maartens missie. Dankzij zijn brede muziekkennis speelt Maarten muziek op maat van elk feest. Van bedrijfsfeest tot trouwfeest, Maarten zorgt ervoor dat iedereen een fantastische tijd beleeft. Tevreden gasten, dat is waar Maarten ieder feest opnieuw naar streeft. Zie hieronder de lange lijst van referenties:

Maarten creëert een goede sfeer en levert een totaalpakket door alles af te werken met verlichting in de zaal. Al na onze openingsdans om 21u stond de dansvloer vol en dat is zo gebleven tot Maarten stopte om 3u. Het was een TOP feest, we hebben ons geweldig geamuseerd!

Jeroen J. & Birte T.

We kregen bij Maarten een professionele aanpak rekeninghoudend met onze wensen en een vlotte service.

Patrik H. & Valerie L.

Tijdens het eten hadden we wat anders gevraagd dan je waarschijnlijk gewoon bent dat maakte dat het soms wat stroef verliep. Maar niets was teveel, je stond open voor alles, dacht creatief mee en de muziek tijdens het dansfeest was goed.

 Joeri K. & Sandy T.

Maarten is zeer klantgericht, stelt zijn muziek af op maat van het koppel en voelt het publiek goed aan.

Ruben H. & Dorien R.

Past zich aan aan het publiek, speelt de muziek die je vraagt, heeft professioneel materiaal en een goede service. We zijn nog aan het nagenieten, merci!

Kurt D.

Alles was perfect! Goede timing, goede indeling en goede muziek. Maarten is een professionele dj die luistert naar de wensen van de klant.

Yoeri V. & Jolien L.

Professioneel, stipt en gepast gekleed. Tijdens ons avondfeest mochten er wel iets meer slows gespeeld worden.

Steven F. & Nikita H.

Maarten heeft moderne apparatuur en een groot aanbod in verlichting. De communicatie verliep goed en alle afspraken werden nagekomen.

Kim V. & Stephanie V.

Bij Maarten kregen we professionele begeleiding vanaf het begin tot het laatste contact. We zijn zeer tevreden over zijn professionele maar toch ook spontane uitstraling.

Koen V. & Solange U.

Vlotte aankondiging, goede voorbereiding. Goed gedraaid, zonder te veel praten tussendoor.

Thomas L. & Annelies V.

BEN JE OOK OP ZOEK NAAR EEN DJ OM VAN JE FEEST EEN SPETTEREND SUCCES TE MAKEN?