Goede referenties zijn de beste reclame

Mensen een onvergetelijk feest bezorgen, dat is Maartens missie. Dankzij zijn brede muziekkennis speelt Maarten muziek op maat van elk feest. Van bedrijfsfeest tot trouwfeest, Maarten zorgt ervoor dat iedereen een fantastische tijd beleeft. Tevreden gasten, dat is waar Maarten ieder feest opnieuw naar streeft. Zie hieronder de lange lijst van referenties:

Mooie opstelling, sfeervolle muziek en budgetvriendelijk. Houdt rekening met de muziekkeuze van de klant.

John L. & Els P.

Superavond, perfecte muziekkeuze. Veel goede reacties gehad van het publiek.

Noël D.

Zeer goede DJ. De dansvloer is nooit een moment leeg geweest. Prijs/kwaliteit top!

Johan Q.

Goede voorbereiding, luistert naar welke liedjes je mooi vindt. Verlichting was TOP. Onze fuif heeft tot 4.30u geduurd, dus toch een teken dat de muziek goed was!

Gunter B. & Eliene C.

Professionele opstelling. Vlotte samenwerking, erg flexibel.

Pieter Jan V

Erg leuk dat je voor ons een openingsdans op maat hebt gemixt. Veel liedjes die we op voorhand gekozen hadden, verzoekjes van gasten en je wist in te spelen op het publiek, super!

Bart P. & Sofie D.

Alles verliep super smooth. We hebben ons er niets van moeten aantrekken.

Jan G. & Katrien V.

Ons tweetalige publiek werd ideaal opgevangen. Toffe sfeer, ideale samenwerking. Mede dankzij Maarten is ons feest een heel leuke avond en een onvergetelijke herinnering geworden. Bedankt!

Didier D. & Pieter D.

Goede organisatie, duidelijke communicatie, juiste prijs. Zorgt voor de juiste muziek voor de gelegenheid. Veel ambiance en goede respons van de feestvierders.

Josiane V.

Je was zeer flexibel tijdens het dansfeest, ook het liedje voor de cupcaketaart was goed gekozen. Soms wisselde je wel wat snel van genre.

Maikel P. & Chari V.

BEN JE OOK OP ZOEK NAAR EEN DJ OM VAN JE FEEST EEN SPETTEREND SUCCES TE MAKEN?