Goede referenties zijn de beste reclame

Mensen een onvergetelijk feest bezorgen, dat is Maartens missie. Dankzij zijn brede muziekkennis speelt Maarten muziek op maat van elk feest. Van bedrijfsfeest tot trouwfeest, Maarten zorgt ervoor dat iedereen een fantastische tijd beleeft. Tevreden gasten, dat is waar Maarten ieder feest opnieuw naar streeft. Zie hieronder de lange lijst van referenties:

Flexibel, goede prijs kwaliteit, steekt veel moeite in de voorbereiding. Houdt rekening met persoonlijke voorkeuren van het koppel.

Pieter S. & Daisy Z.

Inspraak in muziekkeuze, dat maakte het dansfeest echt uniek met persoonlijke kippenvelmomenten. Zorgeloze organisatie, behulpzaam tot en met ceremoniemuziek.

Jan B. & Jenny S

Het was een fijn feestje, de gasten waren tevreden en wij ook. Dat is het belangrijkste.

 Koen D. & Eva K.

Goede aanvoeling van het publiek én rekening gehouden met onze wensen. Nooit een lege dansvloer!

Pieter Jan V. & Ann F.

Tijdens de kennismaking was alles zeker oké, vlotte communicatie via e-mail. Tijdens de receptie en het diner heel leuke muziek met verzoeknummers. Spijtig van de soms vreemde nummerkeuze tijdens het dansfeest!

 Jurgen D. & Katrien B.

Goede muziek, super installatie, goede prijs & hele fijne samenwerking. Bedankt Maarten, mede dankzij jou hadden we een prachtig dansfeest!

Boris B. & Ula W.

Leuke muziek, participatie met danspubliek en veel complimenten van onze gasten gekregen voor de fijne sfeer die er heerste. Bedankt!

Frank I.

Perfect verlopen, vlot geregeld. Vlotte opbouw, rookmachine, professionele installatie en een ervaren DJ.

Stijn K. & Lisa J.

Ons eerste contact was aangenaam. Maarten stelde de juiste vragen om te weten te komen welk soort feestje we in gedachten hadden. Zijn enthousiasme tijdens het draaien vonden super! Maarten luisterde naar ons & hield rekening met onze vragen.

Carmen F.

Door het professionalisme van Maarten (die dit in bijberoep doet) en door de handige checklist die hij met de klant overloopt waren we uitermate tevreden. (taart, leeftijd, gasten, …) Maarten is zeer professioneel, houdt rekening met de muziekkeuze. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Evelien S.

BEN JE OOK OP ZOEK NAAR EEN DJ OM VAN JE FEEST EEN SPETTEREND SUCCES TE MAKEN?