De beste DJ in Antwerpen

De grootste uitdagingen voor Maarten als DJ liggen in Antwerpen. Een avond achter de discobar van het beroemde Café d’ Anvers (# 91 in de lijst van de beste club’s ter wereld volgens DJ Mag) of een plaats in de line-up van het Tomorrowland-festival zijn persoonlijke doelstellingen van Maarten. Wil je in Antwerpen een avondje gaan stappen? Dan vind je hier de lijst van toepassing.

  1. Café d’Anvers: Sinds de opening in 1989 hanteert Café d’ Anvers de visie ‘Eens binnen is alles mogelijk’! Een echte trendsetter.
  2. Carré: Een vaste waarde in het Vlaamse nachtleven sinds 1991 in een gebouw met een rijke geschiedenis.
  3. Petrol Club: Biedt sinds 2004 een zeer gevarieerd aanbod met grote namen van Reggae tot Electro & Dubstep.
  4. Ampere: Open sinds 2015 en nu al niet meer weg te denken uit het Antwerpse nachtleven.
  5. the Villa: probeert je een all-in-one avond aan te bieden samen met restaurant en loungebar.

Trouwfeesten met DJ in Antwerpen

Een locatie die je moet gezien hebben is het kasteel van Brasschaet. De medewerkers van het kasteel verzorgen je huwelijksfeest tot in het kleinste detail en regelen alles van de champagne bij de receptie tot de sfeerverlichting en trouwdecoratie voor het avondfeest. In het blog vind je een vergelijking over de prijs van een trouwfeest met dj.

In de Antwerpse Kempen kan je terecht in de Priorij van Corsendonk. Dit voormalig klooster daterend uit de Middeleeuwen geeft met zijn monumentale Kapittelzaal een onvergetelijke invulling aan je huwelijksfeest. Daarnaast kan je samen met de gasten gebruik maken van één van de 78 kamers die in het hotel te beschikking staan voor overnachtingen.

Kasteel Den Brandt

In het hartje van Middelheim ligt een unieke feestlocatie. Kasteel Den Brandt heeft alles in huis om van uw bedrijfs- en huwelijksfeesten een onvergetelijk evenement te maken.

De idilische ligging van dit stijlvolle kasteel vlak aan het stadspark geeft niet alleen een geweldig uitzicht en karakter aan uw feest maar meteen ook de ideale locatie voor het maken van de huwelijksfoto’s.

Laat u overtuigen door de sfeer, de waaier aan mogelijkheden, de vlotte stijlvolle bediening en de vlekkeloze organisatie om je huwelijk te plannen.

Je kan Maarten boeken voor al je trouwfeestenpersoneelsfeestenfuiven of verjaardagsfeesten als DJ in Antwerpen.