DJ Voor feesten in Antwerpen

Ben je op zoek naar een ervaren DJ die jouw trouwfeest of bedrijfsfeest in Antwerpen onvergetelijk maakt? Dan ben je bij DJ Maarten Provo aan het juiste adres.

Met jarenlange ervaring in het vak, een uitgebreide kennis van muziekgenres en de nieuwste technologieën op het gebied van licht en geluid, weet Maarten Provo elk feest tot een succes te maken.

Of je nu een trouwfeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, Maarten Provo zorgt voor de perfecte sfeer en muziek die jouw gasten de hele avond op de dansvloer houdt. Met DJ Maarten Provo ben je verzekerd van een feest dat nog lang in het geheugen van jou en jouw gasten zal blijven hangen.

Trouwfeesten of bedrijfsfeesten met DJ in Antwerpen.
Trouwfeesten met DJ in de Priorij van Corsendonk.

Trouwfeesten met DJ in Antwerpen

Een locatie die je moet gezien hebben is het kasteel van Brasschaet. De medewerkers van het kasteel verzorgen je huwelijksfeest tot in het kleinste detail en regelen alles van de champagne bij de receptie tot de sfeerverlichting en trouwdecoratie voor het avondfeest. In het blog vind je een vergelijking over de prijs van een trouwfeest met dj.

In de Antwerpse Kempen kan je terecht in de Priorij van Corsendonk. Dit voormalig klooster daterend uit de Middeleeuwen geeft met zijn monumentale Kapittelzaal een onvergetelijke invulling aan je huwelijksfeest. Daarnaast kan je samen met de gasten gebruik maken van één van de 78 kamers die in het hotel te beschikking staan voor overnachtingen.

Kasteel Den Brandt

In het hartje van Middelheim ligt een unieke feestlocatie. Kasteel Den Brandt heeft alles in huis om van uw bedrijfs- en huwelijksfeesten een onvergetelijk evenement te maken.

De idilische ligging van dit stijlvolle kasteel vlak aan het stadspark geeft niet alleen een geweldig uitzicht en karakter aan uw feest maar meteen ook de ideale locatie voor het maken van de huwelijksfoto’s.

Laat u overtuigen door de sfeer, de waaier aan mogelijkheden, de vlotte stijlvolle bediening en de vlekkeloze organisatie om je huwelijk te plannen.

Trouwfeesten met DJ in kasteel den Brandt.

Je kan Maarten boeken voor al je trouwfeestenpersoneelsfeestenfuiven of verjaardagsfeesten als DJ in Antwerpen.