DJ’s & Exclusief feesten in Brussel

Foto van publiek en lichteffecten tijdens Tale of Us in Brussel.
Foto: Tale of Us

Feesten met Dj in Brussel

Feesten in de hoofdstad heeft iets speciaals. Zo is het DJ-life in Brussel gekend om zijn out-of-the-box locaties waar graag plaats gemaakt wordt voor exclusieve feesten. Denk bijvoorbeeld aan Brusselse musea, Brussels Expo of Tour & Taxis. Profiteer van Maarten’s DJ-ervaring met deze locaties waar vaak niets aanwezig is en dus alles voorzien moet worden. Inzichten in het aankleden van de ruimte en samenwerken met andere professionals zijn Maarten’s sterke punten.

Voor trouwfeesten vind je er dan weer de meest grandioze kastelen, hoeves of chique hotels. Lees hieronder meer over het kasteel van ter Hulpen of de gerestaureerde hoeve Kattebroek in Dilbeek.

CHATEAU DE LA HULPE

Het kasteel van ter Hulpen ligt midden in een uitgestrekt park in de groene rand rond Brussel. Het kasteel, geklasseerd als uitzonderlijk erfgoed,  is gebaseerd op de architectuur van de Franse kastelen en was ooit eigendom van Graaf Solvay.

Bij mooi weer is de Franse tuin de achtergrond bij uitstek voor een huwelijksceremonie. Ook voor de huwelijksfoto’s zijn er in en rond het kasteel adembenemende panorama’s.

Hoewel het kasteel enkele grote vertrekken heeft, mist het een echt grote feestzaal waar tegelijk een receptie, diner en dansfeest gehouden kan worden. In de inkomhal kan een compacte dj-installatie opgezet worden, aangevuld met losse elementen verspreid tot aan de bar. Vanuit de inkomhal is het bovendien mogelijk om draadloos luidsprekers en lampen aan te sturen in de overige vertrekken op het gelijkvloers.

Kattebroek

Event venue Kattebroek heeft alles in huis om van je trouwfeest in Brussel een succes te maken:

  • Een prachtige tuin omringd door uitgestrekte weilanden is het ideale decor voor de ceremonie met aansluitende receptie in open lucht.
  • Is het weer toch wat minder? Dan beschikt Kattebroek over voldoende overdekte alternatieven.
  • De feestzaal is groot genoeg voor het diner en het dansfeest samen.
  • De feestzaal beschikt over een professionele dj-installatie met een eigen licht- en geluidssysteem.

Je kan Maarten boeken voor al je trouwfeestenpersoneelsfeestenfuiven of verjaardagsfeesten als DJ in Brussel.