DJ in Leuven en Vlaams-Brabant

Leuven is vooral bekend omwille van de universiteit. De vele studenten maken er het dagelijkse leven en de vaste uitgaansavond is donderdag. In Leuven kan je bovendien niet alleen terecht voor studentenfuiven. Ook voor je bedrijfs-, verjaardags- of trouwfeest heeft Leuven alles om er een knalfeest van te maken.

Studentenfuiven

Maarten speelde zijn eerste DJ-sets in het Leuvense studentencafé Dulci waar hij een vaste plek achter de discobar wist te veroveren. Preventief werden de barkrukken gestockeerd om plaats te maken voor meer gasten als Maarten kwam draaien, want druk werd het vast en zeker!

Daarnaast heeft Maarten meerdere keren gedraaid tijdens fakavonden in Café Alegria op de Oude Markt en fuiven in de Rumba in de Kiekenstraat of het Musicafé in de Muntstraat. Verder zijn er nog verjaardagsfeesten in the Social Club en een galabal in Salons Georges.

Verjaardagsfeesten in Leuven

De plaats bij uitstek om je verjaardag te vieren is de Oude Markt. Tussen het rijke aanbod vind je vast en zeker je smaak. Je kan je keuze maken op basis van de muziek die de DJ er speelt, het drankaanbod, speciale aanbiedingen voor verjaardagsfeesten of een poging wagen om alle café’s te bezoeken op één avond.

Ook in de omliggende straten van de Oude Markt, kan je een stevig avondje feesten.

Wil je het graag wat rustiger dan kan je in een ontspannende lounge-sfeer genieten van de beste cocktails van Leuven in Mattiz in de Naamsestraat. In de zomermaanden kan je het ook gezellig maken op één van de terrasjes van de Oude Markt.

Trouwen in Vlaams-Brabant

Vlaams Brabant telt ook vele prachtige feestzalen zoals onder meer het Koloniënpaleis in Tervuren met prachtige zuilen in de feestzaal die voor sfeerverlichting en trouwdecoratie zeer interessante mogelijkheden bieden.

In het centrum van Leuven vind je onder meer 3Hoog Leuven, de Faculty Club maar ook de Hoorn waar in 1923 voor de eerste keer Stella Artois werd gebrouwen. Feesten doe je er tussen de unieke brouwconstructie.

Wat verder weg is zeker kasteel de Venkel in Kortenberg met vier feestzalen, unieke decoratie en zicht op het park de moeite waard.

Je kan Maarten boeken voor al je trouwfeestenpersoneelsfeestenfuiven of verjaardagsfeesten als DJ in Leuven en Vlaams-Brabant.