Trouwdecoratie om van te dromen

Naast een uistekende DJ-set of een gedetailleerde planning kan je ook voor trouwdecoratie terecht bij Maarten. Als trouwfeest DJ is Maarten een lopende bron van inspiratie als het aankomt op decoratie voor je huwelijk. Op deze pagina vind je een greep uit het aanbod.

GROTE KANDELAAR : € 10

Een onmisbaar item in de decoratie voor je huwelijk zijn kandelaars. Deze grote kandelaars zijn vervaardigd uit gepolijst aluminium waardoor ze een zilveren uitstraling krijgen. Ze zijn verstelbaar in hoogte, je kan kiezen tussen 59 cm of 78 cm hoog (zonder kaarsen). De kandelaar heeft vier armen en je kan er in totaal vijf kaarsen in plaatsen. De vier armen maken ook extra trouwdecoratie zoals een bloemstuk perfect mogelijk. Je kan in totaal 14 stuks bij Maarten huren.

OPTIES

  • Bloemstuk: € 30,00
  • LED-kaarsen: € 5,00
  • Witte kaarsen (10u): € 7,50
  • Witte kaarsen (14u): € 12,50

KLEINE KANDELAAR: € 5,00

Naast de grote kandelaars zijn ook de kleine kandelaars uitstekend geschikt als trouwdecoratie. Ook deze kandelaars zijn vervaardigd uit gepolijst aluminium waardoor ze een zilveren uitstraling krijgen. Ze zijn niet verstelbaar in hoogte en zonder kaarsen zijn ze 23 cm hoog. Je kan in totaal 29 stuks bij Maarten huren.

OPTIES

  • LED-kaars: € 1,00
  • Witte kaars (10u): € 1,50
  • Witte kaars (14u): € 2,50


JE TROUWDECORATIE OPLICHTEN

Om de decoratie op je huwelijk extra in de verf te zetten kan je ze oplichten met LED-lampen. Dit kan voor alle decoratiestukken maar het is bijzonder interessante voor witte decoratie. Afhankelijk van de lamp kan deze belichting in verschillende kleuren of op maat van de muziek. En daar stopt het niet, ook witte muren of zuilen aanwezig in de feestzaal kan je met deze techniek verlichten. Op deze eenvoudige manier kan je met weinig moeite veel sfeer brengen in een anders saaie feestzaal.

Zowel voor ideeën en advies rond de plaatsing als het huren van decoratie voor je bruiloft kan je bij Maarten terecht. Met aangepaste statieven om de lampen op de grond te plaatsen en lenzen om de stralingshoek te verkleinen kan je zo aan de slag.

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Salon Society is een platform waar exclusiviteit en digitale media samenkomen om creatieve en betrouwbare leveranciers voor jullie trouwfeest te vinden.

De Wedding Inudstry Awards zijn een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Let op, klanten die Maarten als DJ boeken krijgen steeds voorrang op de verhuur van trouwdecoratie.