Partners

Op deze pagina kan je een aantal professionals vinden in gerelateerde sectoren waar Maarten graag mee samenwerkt om van elk feest een succes te maken.

la Jouissance

Feestzaal la Jouissance

la Jouissance is een gerenoveerde hoeve gelegen in het rustige Montenaken op 30 min. van Hasselt en Leuven. Naast een grote feestzaal beschikt de zaal ook over een grote binnenplaats en twee gastenverblijven. Alle ingrediënten, alsook de wijnen, worden bewust geselecteerd en op elkaar afgestemd. Alle bereidingen zijn huisgemaakt en op basis van verse producten.
Adres:Marktplaats 11 3890 Montenaken, België
E-mail (info):info@lajouissance.be
URL:

Ceremoniemeester Valère Peeters

De mooiste dag van jullie leven wordt tot in de puntjes verzorgd door Ceremoniemeester & Huwelijkorganisator Valère Peeters. Aan de hand van een overzichtelijke planning met een duidelijke taakverdeling voor leveranciers en personeel wordt de hele dag in goede banen geleid. Maar ook voor een huwelijksviering zelf kan je bij Valère terecht.
Adres:Schietboomstraat 19 3665 As, België
E-mail (info):info@valere-peeters.be
URL:
Ceremoniemeester Valère Peeters
Fotografe Julie Gielen

Fotografe Julie Gielen

Julie Gielen is een fotografe die streeft naar kwalitatieve beelden die net die speciale seconde vastleggen omdat mooie momenten onuitwisbaar moeten zijn. Julie Gielen is afgestudeerd aan de Luca School of Arts en heeft haar eigen studio in Sint-Truiden.
Adres:Capucienessenstraat 13 3800 Sint-Truiden, België
Telefoon:0499 37 79 34
E-mail (info):info@juliegielen.be
URL:

Diverse partners & websites